ខាត់ណាជាបន្លែពណ៌បៃតងដែលមានវីតាមីនជាច្រើន។ យើងធ្លាប់ឃើញគេយកខាត់ណាទៅធ្វើជាមុខម្ហូបជាច្រើនដូចជា ឆាជាមួយសាច់គោ ឆាមី ស្ងោធ្វើជាអន្លក់ ស្ងោចាប់ឆាយ .......។ថ្ងៃនេះយើងនិងបង្ហាញមុខម្ហូបមួយមុខទៀតហើយ ដែលយកខាត់ណាមកធ្វើដែលនោះគឺ ខាត់ណាទឹកភ្នែក៖
គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ ( សាច់ផុយ ) ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗ
- ខាត់ណា កាតលជាកង់ៗ
- ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមស ម្ទេសស្រស់ ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់បន្តិច
- ក្រូចឆ្មា
- ស្ករស ម្សៅស៊ុប អំបិល ប៊ីចេង
- ច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មាក្នុងចានមួយផ្សេងទៀត ហើយដាក់ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមស ម្ទេសដែលយើងចិញ្ច្រាំចូលគ្នារួចហើយនោះចូល ( ទុកប្រហែល10នាទី ) ដើម្បីកុំអោយក្រពុលខ្ទឹម រួចហើយដាក់ ស្ករស ម្សៅស៊ុប អំបិល ប៊ីចេង កូរអោយរលាយចូលគ្នាអស់ រួចភ្លក់មើលអោយល្មម តាមការចូលចិត្ត ទើបយកមកស្រោចពីលើសាច់ និង ខាត់ណា ដែលយើងបានរៀបចំទុកនោះ រួចជាការស្រេច ។
ប្រភព៖ PhnomPenhrecipe
No comments:
Post a Comment