ជ្រក់ផ្កាស្នោ


វិធីធ្វេីជ្រក់ផ្កាស្នោ


គ្រឿងផ្សំ
មានដូចជា ផ្កាស្នោ សណ្តែកបណ្តុះ
ម្ទេសប្លោកក្រហម តាសក់(ដាក់តាមចូលចិត្ត)
អំបិល ស្ករស ទឹកខ្មេះ ម្ស៉ៅស៊ុប មេីមខ្ទឹមស


វិធីធ្វេី៖
លាងផ្កាស្នោ សណ្តែកបណ្តុះ តាសក់ ទុកឲ្យស្រស់ទឹកចិតតាសក់ច្របល់ចូលគ្នាទុកមួយអន្លេី។
ដាក់ឆ្នាំងដាំទឹកល្មម លាងម្ទេសប្លោកឆ្កឹះគ្រាប់ចេញចិតជាចំណិតធំល្មម ពេលទឹកពុះបង់អំបិលចូលបន្តិចរួចចាក់ម្ទេសប្លោកចូល។ ស្រុស១នាទីកូរឲ្យសព្វរួចចាក់ដាក់កញ្ច្រែង។
ដាំទឹកល្មមទុកឲ្យពុះ បង់ស្ករ អំបិល ទឹកខ្មេះ ម៉ៅស៊ុបចូល ភ្លក្សជូរប្រៃផ្អែមតាមចូលចិត្ត បិទភ្លេីងទុកឲ្យត្រជាក់។

បកខ្ទឹមស៤ទៅ៥កំពឹស កិនឬចិញ្ច្រាំម្ទេសប្លោកជាមួយមេីមខ្ទឹម រួចចាក់ទឹកដែលដាំពុះច្របល់ចូលផ្កាស្នោ សណ្តែកបណ្តះជាការស្រេច។ ទុក១យប់អាចញុាំបានហេីយ។

ប្រភព៖ KBuzzFood
TVERTOV
TVERTOV Web Developer

No comments:

Post a Comment